U restoranu “Pacific” u Kiseljaku okupio se veliki broj gostiju i uzvanika iz svijeta sporta, kulture, politike i drugih sfera društvenog života.

Predsjednik NK Kiseljak Pero Pecirep je na samom početku večeri pozdravio okupljene i zahvalio se svim nazočnima koji su došli podržati rad kluba. Nazočnima se obratio i načelnik općine Kiseljak, Mladen Mišurić – Ramljak.

Tradicionalna zabava je donatorskog karaktera i na ovaj način se pomaže radu i djelovanju NK Kiseljak-a. A organizatori su i ove godine zahvaljujući mnogobrojnim sponzorima osigurali veliki broj nagrada te su sve tombole rasprodane u rekordnom vremenu.

Goste je zabavljao Innuendo bend.

Izaslanstvo općine Kiseljak predvođeno načelnikom općine Mladenom Mišurićem – Ramljakom, Asmerom Japaurom, predsjedateljem Općinskog vijeća Kiseljak nazočilo je tradicionalnoj proslavi te kao i svake godine podržali rad kluba.

Pokrovitelj ove tradicionalne večeri je Općina Kiseljak, a na večeri je bilo nazočno i izaslanstvo prijateljske općine Grude predvođeno načelnikom Ljubom Grizeljom, koji je za klub uručio vrijednu donaciju.

Kiseljak.info