Danas se na društvenim mrežama pojavio video snimak nadzorne kamere kuće koja se nalazi u blizini mjesta gdje je u 13:45 sati nestala Danka Ilić

KUBAT AUTOMOBILE

“Federalna uprava policije postupajući po aktu NCB Interpol Beograd poduzela je mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a koje su rezultirale lišavanjem slobode tri lica na teritoriji Hadžića, Kanton Sarajevo”, potvrđeno je za N1 a za koje se sumnja da imaju saznanja o nestanku maloljetne djevojčice iz Srbije.

Istražitelji Odsjeka za cyber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku maloljetne djevojčice u Republici Srbiji, odnosno koje su tražile 50 hiljada KM za otkrivanje informacija.

“Maloljetna djevojčica nije pronađena na teritoriji Hadžića, a u toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode”, kazao je federalni inspektor Ervin Mušinović.

https://www.kiseljak.info/2024/03/obustavljena-potraga-za-nestalom-dankom-2-srpska-policija-objasnila-zasto/

Kako se nezvanično saznaje, uhapšene osobe su putem TikToka objavile da su povezane s nestankom djevojčice Danke.

Podsjetimo, danas se na društvenim mrežama pojavio video snimak nadzorne kamere kuće koja se nalazi u blizini mjesta gdje je u 13:45 sati nestala Danka Ilić.

Na snimku se vidi automobil koji žurno prolazi u 13:47 sati, a djevojčica je nestala nešto prije toga, odnosno u 13:45, kako je njena majka izjavila.