U petak, 1. listopada 2021. godine u prostorijama JU Centra za obrazovanje, sport i kulturu održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Gornji Vakuf-Uskoplje povodom Dana Općine.

KUBAT AUTOMOBILE

Nakon uvodnog pozdrava predsjednika OV Gornji Vakuf-Uskoplje Gorana Batinića, prigodnim govorom nazočnima se obratila potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović. Općinski načelnik Sead Čaušević upoznao je nazočne s trenutnom situacijom u našoj Općini i radu općinske administracije s naglaskm na realizirane infrastrukturne projekte u protekloj godini, ali i one koji su u tijeku.

U izrazito svečanom ozračju dodijeljena su općinska priznanja. Povelja s grbom Općine dodijeljena je klubu ritmičke gimnastike “Motus”, državnim prvakinjama, za izuzetan doprinos na području sporta u općini Gornji Vakuf-Uskoplje. Povelja s grbom Općine dodijeljena je i Sejadu Deliću, direktoru Agencije za vodno područje rijeke Save, za izuzetan doprinos u obnovi i razvoju infrastrukture na području ove Općine.

Zahvalnica s grbom Općine dodjeljena je Dariji Blažević, djevojci s Downovim sindromom, dvostrukoj federalnoj i državnoj prvakinji u parakarateu za izuzetan doprinos na području sporta u općini Gornji Vakuf-Uskoplje. Zahvalnica s grbom Općine dodjeljena je i ŽRK “Sloga”, državnim prvakinjama u kategoriji mlađih kadetkinja za izuzetan doprinos na području sporta u općini Gornji Vakuf-Uskoplje.

Svečana sjednica završena je prigodnim nastupom vokala Valentine Pavković u pratnji Davida Glibe.