KUBAT AUTOMOBILE

Da je Kiseljak prepun dobrih priča i iznimno ambicioznih ljudi s mnoštvom ideja po tko zna koji put dokazuju nam mlade dame Mia Lukić Antić i Maja Kraljević.

Vjerojatno ste svi nekada čuli za njihovu udrugu, koja nosi naziv Filomena.

Na ideju, kažu, došle su slučajno. Svoje ambicije, jedna prema fizičkom, druga prema mentalnom zdravlju usmjerile su u zajednički pravac i napravile nešto što nijednu trudnicu ne ostavlja ravnodušnom.

Kroz niz radionica, na zabavan način žene upućuju kako biti savršeno nesavršena majka. Naglašavaju da je ipak za uspjeh bilo kojeg projekta potrebna interakcija te aktivno sudjelovanje. Mlade dame, majke, trudnice, ali i žene koje će jednog dana biti to redovno oduševljavaju Maju i Miu svojom otvorenošću i željom za znanjem.

Projekat na kojem trenutno rade jeste JESENJA ŠKOLA ZA TRUDNICE, u sklopu koje će ugostiti mnoge zanimljive goste. Jedna od njih jeste Lana Lekić, na društvenim mrežama, gdje je prati desetine tisuća pratitelja poznatija kao mama Lana.

Najavljuju i AVENTOVU ŠKOLU DOJENJA, koja će biti održana u četvrtak, 14. 10. 2021. godine..

Na koncu, naglašavaju da su vrata njihove udruge svima širom otvorena. Dostupne su za svaki razgovor i savjet, a sve vas pozivaju da budete dio njihove divne priče.

 

Maja Slomo

Kiseljak.info