Osim procjene vlastitih sposobnosti i sklonosti, za donošenje odluke o izboru srednje škole i zanimanja, važna je i dobra informiranost.
Upravo smo promotivnim videom naše škole htjeli budućim srednjoškolcima pomoći u donošenju ovako važne odluke, a pružajući im najvažnije informacije. Na zanimljiv način smo predstavili zanimanja, kabinete, te neka mjesta gdje učenici praktično usvajaju znanja.
Radeći u skromnim uvjetima, ali sa puno uloženog truda nastao je video kao rezultat zajedničkog rada učenika i djelatnika naše škole.
Učenici Lana Stanić, Lucija Galić, Marija Miletić, Ivan Grubešić, Mihael Protuđer, Ana Šitum, Marina Pandža, Emina Vučić i Karla Relota odlično su odglumili učenike završnih razreda osnovne škole, te nas virtualno proveli kroz kabinete i stručnu praksu. Sve se odvijalo pod vodstvom psihologinje Morene Bojo u suradnji s profesorima stručnih predmeta: Tinom Tomičić, Marinom Franković, Gordanom Pecirep, Slavicom Radat i Mladenom Panđom.
Osim videa, budućim srednjoškolcima i njihovim roditeljima pripremili su letak sa najvažnijim informacijama o zanimanjima, relevantnim predmetima za upis, te prikazali dio izvannastavnih aktivnosti.
S ponosom možemo reći da je letak dizajnirala učenica četvrtog razreda medicinske škole Ivana Tica. Hvala našoj Ivani na odgovornom pristupu i prelijepom letku.
Budući srednjoškolci, dobro nam došli!