Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović jučer je boravio u radnoj posjeti Kiseljaku gdje je obišao gradilište nove zgrade Doma zdravlja i održao sastanak s proširenim sastavom Općinskog odbora HDZ-a BiH Kiseljak.

Čović izrazio je zadovoljstvo napretkom radova na Domu zdravlja, ističući njegov značaj za lokalnu zajednicu. Naglašeno je da novi Dom zdravlja predstavlja krucijalan infrastrukturni projekt opremljen najnovijom medicinskom tehnologijom te će kao takav pružati visokokvalitetne zdravstvene usluge, smanjujući potrebu za odlascima u udaljenije zdravstvene ustanove čime će se podići standardi zdravstvene skrbi za sve građane općine Kiseljak i okolnih područja.

Na radnom sastanku s proširenim sastavom Općinskog odbora HDZ-a BiH Kiseljak, razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji u i pripremama za nadolazeće Lokalne izbore. Načelnik Mišurić-Ramljak upoznao je predsjednika s tekućim projektima i planovima, ističući izazove s kojima se svakodnevno susreću. U sklopu priprema za Lokalne izbore, članovi Općinskog odbora detaljno su raspravljali o strateškim koracima koje je potrebno poduzeti kako bi se osigurala transparentnost u cijelom izbornom procesu. Razmatrani su ključni elementi izborne strategije, uključujući mobilizaciju birača, formiranje izbornih timova, te planiranje i koordinaciju kampanjskih aktivnosti.

Članovi Općinskog odbora naglasili su da bez kontinuirane podrške predsjednika Čovića i pomoći viših razina vlasti, kao i Vlade Republike Hrvatske, realizacija brojnih projekata ne bi bila moguća te kontinuirana podrška koja osigurava unaprjeđenje kvalitete života u Kiseljaku.