Danas je u sjedištu Sudske policije u Federaciji Bosne i Hercegovine upriličena posjeta i sastanak g. Dženada Groše, direktora Sudske policije u Federaciji Bosne i Hercegovine i g. Mirze Selimića, direktora Visoke škole “CEPS-Centar za poslovne studije” Kiseljak.

KUBAT AUTOMOBILE

Na navedenom sastanku razmatrani su modaliteti buduće suradnje Sudske policije u Federaciji Bosne i Hercegovine i navedene visokoškolske ustanove, te je zaključeno kako postoji dovoljno prostora da se buduća suradnja uredi i sporazumom kojim bi se preciznije uredila spremnost Sudske policije u Federaciji Bosne i Hercegovine da u okvirima nadležnosti i kapaciteta sudjeluje u raznim oblicima suradnje razmjene iskustava i znanja u stručnoj, edukacijskoj, izdavačkoj i znanstveno-istraživačkoj oblasti koja se implementira u okvirima Visoke škole “CEPS-Centar za poslovne studije” Kiseljak.

Također, a imajući u vidu široke nadležnosti i organizaciju Sudske policije u Federaciji Bosne I Hercegovine, na sastanku su razmatrani i modaliteti potpore i pomoći koju bi u cilju dodatnog usavršavanja službenika sudske policije, Visoka škola “CEPS-Centar za poslovne studije” Kiseljak, mogla pružiti Sudskoj policiji u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Direktor Grošo se na kraju sastanka zahvalio direktoru Selimiću na posjeti i iskazanom interesu za suradnju, posebno iz razloga što ovakve aktivnosti za rezultat mogu imati samo unapređenje organizacije i rezultata rada Sudske policije u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Izvor