Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH dr. Dragan Čović danas je posjetio Kiseljak i održao sastanak sa Općinskim odborom stranke.

KUBAT AUTOMOBILE

U pratnji dopredsjednice stranke Darijane Katić-Filipović te domaćina u Kiseljaku, predsjednice Federacije BiH Lidije Bradara te načelnika općine Mladena Mišurića-Ramljaka, predsjednik je obišao i nekoliko aktivnih gradilišta među kojima je najvažnija nova zgrada Doma zdravlja Kiseljak.

“Drago mi je da sam ponovno u svom Kiseljaku, kao počasni građanin ali i kao osoba koja već dugo vremena dolazi na ove prostore i presretan sam da smo sve ono što smo planirali i realizirali a nekim infrastrukturnim projektima smo i ispred planiranog. Ovaj dom zdravlja će biti jedan poseban doprinos kada je u pitanju zdravstvena zaštita, jedan novi iskorak i najviši standard. Ono što se gradi danas u Kiseljaku koristit će generacije desetljećima i Kiseljak treba biti središte razvoja i svega drugog na ovim prostorima” kazao je predsjednik koji je sa članovima Općinskog odbora razgovarao o aktualnoj političkoj situaciji koja se, kako je kazao načelnik Mišurić-Ramljak, odražava i na sam Kiseljak i život u ovoj općini.

On je predsjednika upoznao i sa ostalim projektima i planovima kao i izazovima s kojima se općinska administracija suočava a na sastanku je razgovarano i o nadolazećim izborima, prije svega lokalnim u BiH ali i parlamentarnim u Republici Hrvatskoj.

“Zahvala na potpori predsjedniku Čoviću bez čije podrške kao i pomoći viših razina vlasti ali i Vlade Republike Hrvatske realizacija bronih projekata ne bi bila moguća” kazao je načelnik te najavio otvorenje Doma zdravlja za kralj nadolazećeg ljeta.

“Svi zajedno se trudimo od našeg Kiseljaka učiniti mjesto maksimalno ugodnog življenja i kao generacija smo pri kraju ovih kapitalnih projekata koje ostavljamo svojoj djeci” riječi su predsjednice Bradara.