Volonteri Crvenog križa općine Kiseljak su u ponedjeljak 7. 11. 2022. godine organizirali općinsko natjecanje iz programa Upozoravanje na opasnost od mina. Natjecanje je održano u prostorijama Osnovne škole “Kiseljak 1” u Kiseljaku, a sudjelovalo je pet timova sa područja naše općine.

Na početku sve sudionike je pozdravio ravnatelj osnovne škole gospodin Nermin Merhemić, a natjecanje je u ime predsjednice CK Kiseljak dr. Ane Pecirep otvorila taknica Zerina Smajlović.
Svi timovi su pokazale zavidno znanje kroz zadatke: usmeni odgovori, slika slagalica i pantomima. Timovi su odradile i rezervni zadatak te je plasman natjecatelja bio slijedeći:
I. mjesto – OŠ “Gromiljak”
II. mjesto OŠ “Kiseljak 1”
III. mjesto OŠ “Kiseljak”
IV. mjesto OŠ “Brestovsko”
V. mjesto OŠ “Kiseljak 2”
Svim natjecateljima su uručene Zahvalnice i skromni pokloni, dok je za prva tri mjesta Crveni križ osigurao pehare. Crveni križ je sa rukovodstvom OŠ “Kiseljak 1” osigurao obrok i osvježenje za sve sudionike.

Timu OŠ “Gromiljak” želimo puno sreće na Županijskom natjecanju koje će biti održano 23. 11. u Novom Travniku.
Iz CK Kiseljsk se zahvaljuju ravnatelju škole na ustupljenom prostoru, gospodinu Munibu Burekoviću koji je ispred Civilne zaštite Općine Kiseljak bio član žirija i volonterima koji su pomogli u organizaciji natjecanja.