Danas će u Bosni preovladavati pretežito oblačno vrijeme, uz postupno smanjenje naoblake poslije podneva ili tijekom noći. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 11, a dnevna od 8 do 14, u Hercegovini do 18 stupnjeva.

Sutra i prekosutra sunčano

U utorak pretežno sunčano. Prije podne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 11, a dnevna od 13 do 19 stupnjeva.

U srijedu sunčano. Prije podne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 11, a dnevna od 14 do 20 stupnjeva.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike dodatno će se popraviti. Mjestimično izraženija naoblaka i pojava magle u dijelu Bosne, kod većine ljudi negativno će djelovati na raspoloženje, a kroničnim bolesnicima uzrokovati slabije poteškoće.

Tijekom jutra prohladno, neophodno je posvetiti pažnju odijevanju i ne pretjerivati sa aktivnostima. Sa odmicanjem dana i zatopljenjem, tegobe kod osjetljivih osoba djelimično će se umanjiti. U Hercegovini će opća slika biti ljepša, uz duže sunčane periode i više temperature zraka.