Sisak je zavijen u crno. U nesreći na radu koja se dogodila jutros u sisačkom Galdovu smrtno su stradali omiljeni galdovački klesar i obrtnik, a uz njega je život izgubio i 22-godišnji radnik.

Njih dvojica su u 8.55 počeli s pripremom istovara kamiona kada su se teške mramorne ploče iznenada pomaknule i srušile na njih te ih poklopile, piše Večernji list.

Ni brza reakcija prisutnih i susjeda, nažalost, nije mogla pomoći. Ubrzo su na mjesto tragedije stigli i ekipa hitne pomoći, policija i vatrogasci, ali dvojica mladih Siščana strašnu nesreću nisu mogla preživjeti. Iza preminulog klesara Domagoja Gombača ostala je supruga i dvoje male djece. I 22-godišnji zaposlenik bio je otac dvoje male djece.

“Bio je vrijedan, mlad dečko. Dvoje djece male, što da vam kažem. Ne znam, nemam riječi”, rekla je rođakinja poginulog mladića, Ljubica Parić za RTL.

Od Domagoja Gombača se na Facebooku oprostio klub Frankopan Galdovo

“DOMAGOJ GOMBAČ 1984-2022.

Teška srca i s puno tuge javljamo da nas je danas, u 39. godini života zauvijek napustio naš prijatelj, bivši suigrač i sumještanin, a prije svega dobar čovjek – Domagoj Gombač. Domagoj je ponikao u našem klubu, te nastavio sportsku karijeru po drugim klubovima, ali zauvijek je ostavio neizbrisiv trag među nama. Ovim putem njegovoj obitelji izražavamo iskrenu sućut, te sa sigurnošću možemo reći da će zauvijek ostati u našem sjećanju. Počivao u miru Gombi!”, poručili su.

Županijsko državno odvjetništvo morat će istragom utvrditi zašto su mramorne ploče, teške više tona, na cijeloj jednoj strani kamiona skliznule na nesretne muškarce te ih prignječile.