Hrvatska policija je jućer poslijepodne priopćila kako je u mjestu Dubrovčak Lijevi oko 14 sati u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene. Korisnici društvenih mreža počeli su ubrzo da komentiraju i sumnjaju kako se možda radi o tijelu nestale Marijane Seifert, bivše pobjednice Velikog brata koja je nestala u noći 27. travnja iz doma na Savici, gdje je živjela sa suprugom i djecom.

– U kontaktu smo s policijom, a sutra će se znati više. Nisu mogli da nam kažu više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odjeći pronađena ta ženska osoba i da li bi to mogla biti Marijana – izjavio je Marijanin otac Ivo Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Na pitanje novinara jesu li članovi obitelji dali uzorak krvi zbog moguće DNK analize, Ivo Kovačević je rekao kako nisu, ali će rado to učiniti. Upitan je li on ili neko iz obitelji dao svoj uzorak krvi nakon što je Marijana nestala radi moguće DNK analize u ovakvim situacijama.

– Nismo, ni ja ni nitko od mojih, ali to nije nikakav problem. Dat ćemo sve što treba! Pred mojom suprugom i meni je još jedna besana i neizvjesna noć. Samo želimo da se ova agonija što prije završi, teško je ovako živjeti – kaže Marijanin otac.

Ponovio je i kako će ove ili početkom idućeg tjedna ići u Zagreb kako bi prosvjedovao ispred policijske stanice u Krugama koja istražuje slučaj njegove kćeri jer nije zadovoljan kako to rade.