Real Madrid ove je sezone već imao dosta problema s ozljedama. Dobitnik Zlatne lopte Karim Benzema iz različitih je razloga propustio šest utakmica, a Real nema adekvatnu zamjenu za svog prvog napadača. Zato španjolski mediji potežu pitanje treba li Real u zimskom prijelaznom roku dovesti još jednog napadača koji bi bio adekvatnija zamjena za Francuza.

Mariano Diaz nema povjerenje Carla Ancelottija, a umjesto Benzeme na poziciju središnjeg napadača silom prilika su uskakali Rodrygo i Marco Asensio. Ipak, uoči nedjeljnog okršaja 12. kola La Lige, u kojem Real od 16:15 dočekuje Gironu, a Benzemin nastup još je pod upitnikom, talijanski je stručnjak bio jasan o siječanjskim planovima.

Nema prinova

“Ne zanima nas zimski prijelazni rok. Ova momčad je momčad koju ćemo imati do kraja sezone. Neće se mijenjati”, odrješito je Ancelotti srušio temelj bilo kakvim budućim glasinama.

Trener Reala vjeruje da u aktualnoj momčadi ima sve što mu treba za uspješnu sezonu, posebno zato što u njoj već ima igrača koji bi željeli više prilika, pa bi prinova samo još doprinijela razrjeđivanju njihove minutaže. U više je navrata govorio o atmosferi u svlačionici kao o jednoj od najvećih snaga ove Realove momčadi i ne želi je remetiti.