Kort marketi, jedan od vodećih domaćih trgovačkih lanaca, koji se nalaze u sastavu kompanije Fructa Trade, 16.12. od 11h otvara svoj 50. po redu market HIPER KORT u Kiseljaku.

KUBAT AUTOMOBILE

Hiper Kort Kiseljak se nalazi u Ulici „Zagrebačka 3“, u novom i moderno opremljenom prostoru na površini od 2000kvadratnih metara, sa odličnim caffe restoranom i sa obezbijeđenim parkingom. Kort marketi su poznati po svojim izuzetno povoljnim cijenama i odličnoj ponudi te će tako i Hiper Kort Kiseljak svakodnevno svojim kupcima nuditi svježe meso, voće, povrće, gotova jela, odlične pekarske proizvode, veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača, ali i prepoznatljivih brendova iz vlastite proizvodnje kompanije Fructa Trade.

Stalnim osluškivanjem potreba kupaca i prilagođavanjem uslova u kojim poslujemo, izgradili smo veliko povjerenje naših kupaca koji su prepoznali naš napor da povoljnim cijenama i najboljim asortimanom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda budemo njihov izbor mjesta kupovine. Našim prepoznatljivim akcijama i akcijskim katalozima svakodnevno dokazujemo kupcima da kod nas po najpovoljnijim cijenama mogu pronaći artikle koji su im potrebni za svakodnevnu upotrebu. Naše ljubazno osoblje je u svakom momentu na raspolaganju kupcu, kako bi kupovina bila još prijatnija, a dokaz tome su kupci koji se ponovo vraćaju u kupovinu u KORT markete.

Kort marketi su poznati i po odličnim akcijama od kojih izdvajamo vikend akcije od petka do nedjelje, kao i redovnu akciju koja traje 21 dan, gdje pravimo jako niske cijene određenih proizvoda.

Na otvaranju Hiper Kort Kiseljak ćemo za posjetioce obezbijedili cjelodnevno dešavanje, roštiljadu, brojne degustacije i promocije, nagradnu igru, kolo sreće, gratise za sve kupce, vrijednu nagradu za prvog kupca, a najmlađi mogu da se druže sa našom prepoznatljivom maskotom Korti i Djeda Mrazom.

Inače, otvorili smo radna mjesta za 40 novozaposlenih radnika, sa veoma konkurentnom zaradom.

Radno vrijeme novootvorenog Hiper Korta Kiseljak će biti od 07:00-22:00h.