Natjecanje u kojemu se Lea Stanić iz Kiseljaka natječe je krenulo u lipnju. Cilj natjecanja jest da se probudi glazbena scena i da svaki natjecatelj pokaže najbolje u svome žanru i da pokaže svoje pjevačke sposobnosti.

TV Society Days je platfroma namjenjena za afirmirane i neafirmirane kreativce, umjetnike i poduzetnike koji preko Youtube kanala objedinjuju sadržaje mladih osoba iz cijele Bosne i Hercegovine kreirajući zajednički prostor za plasiranje emisija kao što su podcasti, glazbene, zabavne, edukacijske, znanstvene, dokumentarne emisije kao i specifična anketiranja građana, istraživanja, upoznavanja, intervjuiranja ali i promotivne aktivnosti gdje pored svojih osobnih kanala možemo imati premijere na TV Society DAYS-u i na taj način pozivati gledatelje na osobne kanale.

U 1. krugu od 120 natjecatelja Lea je osvojila 8. mjesto (najveći broj glasova od strane gledatelja), u 2. krugu od ukupno 50.  natjecatelja zauzela je 11. mjesto i s time je ušla i 3. krug gdje se predstavlja sa mixom pjesama tj. mashupom pjesama Elitnih odreda (Beograd/Ne koci).

Sve sto je potrebno kako bi podržali Lein trud je da glasujemo putem lajka na video na youtube i bilo bi poželjno ostaviti komentar i podijeliti video.

Šest osoba prolazi u finale, a tri osobe osvajaju spot i pjesmu.

Mi se nadamo kako će Lea uspjeti biti jedna od tih natjecatelja. Ujedno u ovome natjecanju predstavlja i naš grad.

Kiseljak.info