– On se probudio iz kome, sve prepoznaje samo što je još u svojevrsnom bunilu. Ne smije se još umarati, odgovorio je na najosnovnija pitanja poput onog kako mu se majka zove…. – rekla je Vickova sestra

Vicko Dodoja (27) prije desetak dana brutalno je pretučen u Vitezu u BiH gdje je otišao u noćni provod. Od tada se nalazio u teškom stanju u splitskoj bolnici gdje su se liječnici borili za njegov život, a u ponedjeljak se probudio iz inducirane kome te mu se zdravstveno stanje poboljšava, piše Slobodna Dalmacija.

– On se probudio iz kome, sve prepoznaje samo što je još u svojevrsnom bunilu. Ne smije se još umarati, odgovorio je na najosnovnija pitanja poput onog kako mu se majka zove. Isto tako, prepoznao je sve one s kojima je bio, razgovarao je i s tatom koji mu je rekao da je nešto napravio, a Vice je rekao svaka čast…Kad se probudio kazao je da je žedan, eto…. – rekla je Vickova sestra Marija Dodoja.

Kaže kako još ne znaju pravo stanje, ali je činjenica da se probudio svakako veliki pomak.

– U subotu je u Sinju bila misa za njega, svi smo se molili, bilo je masu svita, molili smo se za ozdravljenje. Otac se ujutro rano digao i išao je pješke u Sinja zavjetovati se Gospi za svog sina… Previše ljudi za Vicu moli i čudo se moralo dogoditi. Dat će Bog da to ide nabolje – rekla je Marija.

Podsjetimo, tog vikenda Dodoja je s prijateljima otišao na bikijadu u Vitez, a oko 5 sati ujutro čuo je kako netko u hotelu razbija vrata susjedne sobe.

– Kad su došli u hotel, ušao je u svoju sobu da se istušira. To je bilo oko pet sati ujutro u nedjelju i odjednom je čuo da netko razbija vrata na susjednoj sobi gdje su bili ti njegovi prijatelji s tim curama. Izašao je, a na njega su nasrnula dvojica momaka i počeli ga bez ikakvog povoda tući. Mlatili su ga na podu, čak su mu prijetili i pištoljem koliko sam čula. Ostao je bez svijesti ležati na podu – rekla je tom prilikom Dodojina majka.