Novi predsjednik Skupštine Amara Seferović  a novi/stari predsjednik UO UDIT SBK/KSB Tomislav Žuljević.

Caffe restaurant Kort Kiseljak

Večeras je u Novom Travniku, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, održana Izvještajno-Izborna Skupština naše Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika SBK/KSB.

Prvi dio Skupštine bio je izvještajni, a predsjednik UO podnio je Izvješće o radu za razdoblje 2016.-2020. te financijsko izvješće za 2019. i 2020.

Skupština je usvojila i određene Statutarne promjene koje će doprinijeti boljem funkcioniranju Udruge.

Nakon izvještajnog dijela pristupilo se izbornom.

Skupština je prije izbora novih, razriješila dosadašnjeg predsjednika i dopredsjednika Skupštine i dosadašnje članove UO. Pristupilo se izbor novog predsjednika i dopredsjednika Skupštine, i članova UO. Predloženo je, a Skupština je jednoglasno usvojila, da novi predsjednik Skupštine bude Amar Seferović inače dijalizni pacijent, a dopredsjednik Dejan Plavčić donor bubrega.

Skupštini je predloženo i 9 novih članova UO što je jednoglasno usvojeno. Za predsjednika UO je izabran novi /stari predsjednik Tomislav Žuljević transplantirani pacijent, a za dopredsjednicu UO Udruge izabrana je Amela Čizmić dijalizni pacijent.

Novi predsjednik UO, predstavio je plan i program rada za 2021. koji je Skupština usvojila.

Na Skupštini smo imali i goste iz Hrvatskog planinarskog društva Vitez iz Viteza, te smo iskoristili prigodu da im dodijelimo zahvalnicu za 9 godina suradnje i potpore u našem radu. Zahvalnice u ime Crvenog krža BiH, F BiH i SBK, koji su naši dugogodišnji donatori, primio g.Marijan Lovrinović.

Zahvalnice smo pripremili i za ostale donatore i sponzore a iste ćemo uručiti u narednim danima.

Hvala svima koji su došli i svojim dolaskom dali na značaju i same Skupštine i naše Udruge.

Upravni odbor UDiT SBK/KSB