U sitne sate, kada ova pozornica loših glumaca zatvori svoje kulise, u predstavi ostaje samo jedna uloga, kako je vole nazvati, ona glavna.
Kada zaboravimo na svijet oko nas, još uvijek nam ostaje onaj u nama, onaj samo naš ili rezerviran za one srcu najmilije.

U četiri zida gdje su snovi namijenjeni budnima, a želje snovima. Najedanput shvatimo da sve što imamo ili nemamo u tom trenutku je ono što je, zaista, bitno. Tada maštom bježimo u neke toliko voljene zagrljaje, ali ipak premalene za sve naše snove. U tim hladnim noćima pokušavamo pronaći savršen kalup za ove naše promrzle ruke, ali nekako mi se čini da on uvijek izmiče za jedan korak. Toliko mjeseci, dana, trenutaka prolazi, ali nikako da dođe onaj koji bi mogao opisati osjećaje i potrebu da imamo nekoga s kim je sve moguće. Dok uzalud rovimo po prošlosti tragajući za mrvicama koje su nas usrećivale, neko ljepše sutra koje nam radosno ide u susret uporno zaobilazimo poput stranca na ulici.

Ne dajemo šansu sebi da sutra upoznamo nekoga ili jednostavno prepoznamo nekoga koga smo već toliko dugo voljeli, ali nismo imali priliku sresti ga. Propuštamo priliku za osmijeh, za bezbrižnost, za ljubav. Sigurna sam da svima nama u susret ide netko tko nas, zaista, želi upoznati do srži. Netko koga će stvarno zanimati kako smo ili koji su nam strahovi. Nekome je bitno volimo li više kavu ili čaj, zoru ili sumrak. Netko će s ljubavlju praviti pastu jer ti je to omiljeno jelo. Netko će ti rado ustupiti daljinski jer je ta neka važna utakmica na tv-u. Pored nekoga će ti i plafon postati zvjezdano nebo. Netko će ti dokazati da zidovi nisu dom, a taj tko ti dokaže, on jeste. I sitnice će postati bitne, i svaka borba će biti u paru, svaki tvoj ožiljak nekome će postati umjetnost. Na koncu, shvatit ćeš da te nije teško voljeti.

Voljeti i biti voljen! Voli i bit ćeš voljen! I sve maske će pasti, i prestava će  završiti, a ti ćeš dobiti zasluženi aplauz. Neka on bude zagrljaj za kojim tragaš, osoba koju voliš, ljubav za kojom žudiš jer svima nama je poptrebna  podrška samo jedne osobe, a ako je nemaš, ide ti u susret, pazi da je ne mimoiđeš!