14. veljače se bliži, a Vi i dalje ne znate što kupiti za poklon voljenoj osobi za Valentinovo. U nastavku možete pročitati što vam mi preporučujemo.

Kao što ste mogli  zaljučiti iz prvog dijela Valentinovskog vodiča cilj nam je podržati male biznise s područja općine Kiseljak te okolnih općna.

  1. @trendygiftstg  (Instagram profil)

Ovaj profil vodi jedna divna mlada djevojka, jako ambiciozna i zaljubljena u ono što radi. Zamolili smo je da nam kaže nešto više o svom malom biznisu.

”Stranica je započela s radom prošle godine, krajem siječnja prije kojeg sam pravila ovako zanimljive neke rođendanske poklone svojim prijateljima. Tad sam shvatila da bi nešto takvo mogla i unovčiti i rodila se ideja za profilom Trendy Gifts. Za svaku ideju me najviše inspirira osoba kojoj pravim poklon jer se prilagođavam onome što kaže klijent koji naručuje od mene. Pored samih ljudi, ideje pronalazim i na pinterestu, youtubu i u zadnje vrijeme i na tik toku. Smatram da ljudi prepoznaju trud u ovom malom biznisu, osobito time što analitika objava je doista dobra, a često upute i lijep komentar na radove. Poklone izrađujem od raznih materijala, a najviše u upotrebi, kao baza, su mi til, ukrasni papiri i slatkiši u raznim varijantama. Pored toga, tortice sam pravila i od pića, čipsa, pelena, lakova za nokte…

Svaki je poklon individualan za sebe stoga, vrijeme izrade je onoliko koliko zahtjeva.
Pojedine zahtijevaju i izradu dizajna, sklapanje i samo osmišljavanje šablona te pravljenje istoga, dok za neke nisu potrebne gore navedene radnje. S time, prve navedene će znatno više da oduzmu vremena od druge, a to je sve preko 2 sata posla.
I zahvalila bi se svima koji podržavaju male biznise na bilo koji način jer nama to jako puno znači.
❤️”

Što nam je Trendy Gifts pripremio za Valentinovo pogledajte u nastavku.

1. Tortice

2. Bojanka s vama i vašim/om  partnerom/icom
3. Slatki aranžman s ispisom “volim te” na više od 50 svjetskih jezika i nikad izlizanim  “razlozima za ljubav”.

2. @fiore_handmade_

Predstavljamo vam još jedan instagram profil koji se bavi izradom poklončića. Kako kažu, profil je nastao iz dosade u vrijeme karantene i korone, bilo je potrebno naći zanimaciju, a oni su je vidjeli baš u ovome. Prva ideja profila je bila izrada nakita, u početku su to bili radovi za prijatelje i sebe, a kasnije je preraslo u nešto više, to jest prodaju. Povodom Valentinova spremili su mnogo čega, medvjediće s ružama, torte s raznim slatkišima. Navode kako je poželjno najaviti narudžbu dan,dva prije.

Pogledajmo što su spremili: