Općina Kiseljak, u suradnji s UNDP-om BiH, jučer je u prostorijama općinske Vijećnice organizirala prvi sastanak Lokalne dijaloške platforme na temu ”Poboljšanje aktivnosti i položaja mladih kroz sport i kulturu”.

Obzirom da su na snazi posebne epidemiološke mjere, broj sudionika morao je biti ograničen, te su  sastanku nazočili predstavnici pojedinih sportskih klubova i udruga građana, te javnih ustanova s područja Općine Kiseljak.

Načelnik općine Kiseljak, Mladen Mišurić-Ramljak, imenovao je Koordinacijski tim Općine u sastavu:  Katarina Bilić, Dragomir Lučić i Dejan Štekić, koji su se bazirali  na dobivanje smjernica i realizaciju projekta koji ima širi društveni značaj i svrhu, a  samim tim i poboljšava razvitak Općine Kiseljak.

Sudionici sastanka iznijeli su prijedloge i planove djelovanja, te su se većinom složili oko ideje za navedenu smjernicu Koordinacijskog tima Općine Kiseljak. Daljnjim aktivnostima broj članova Lokalne dijaloške platforme će se povećati, shodno potrebama dijaloga.

Sastanak Lokalne dijaloške platforme Općine Kiseljak predstavlja prvi korak, odnosno ideju za realizaciju projekta koji ima sveopću društvenu korist, a Općina Kiseljak će dati punu podršku u sufinanciranju istog.