Danas će u veće dijelu Bosne biti umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima, koja ponegdje može biti i dugotrajna.

U Hercegovini i na zapadu Bosne malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu do 9, a dnevna od 8 do 12, na jugu od 13 do 17 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U kotlinskim dijelovima s maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura oko 1, a najviša dnevna oko 11 stupnjeva.

U petak će u Bosni biti pretežito oblačno vrijeme. U Hercegovini prije podne sunčano, uz postepeno naoblačenje. Poslije podne s kišom, a u višim područjima sa susnježicom i snijegom. U večernjim satima i tijekom noći, snijega će biti i na 700 metera nadmorske visine, uglavnom u centalnim i zapadnim područjima.

Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu do 9, a najviša dnevna od 3 do 9, na jugu do 12 stupnjeva. Poslije podne i krajem dana, postupan pad temperature zraka, prenosi Avaz.

U subotu se u središnjim i istočnim područjima očekuje slab snijeg i susnježica većinom prije podne. U ostalim dijelovima umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od -3 do 2, na jugu do 5, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu od 10 stupnjeva.

U nedjelju bi trebalo biti malo do umjereno oblačno i sunčano. U jutarnjim satima sa mrazom. Po kotlinama i uz riječene tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 6, a najviša dnevna od 3 do 8, na jugu do 11 stupnjeva.

 

 

 

 

Izvor