Iz Uprave policije su kazali da je policija po prijavi građana krenula na mjesto događaja i da je taj muškarac, kad su dolazili, ispalio sebi hitac u glavu

Kum jednog od najvećih narko bosova u regiji Darka Šarića, Bogoljub S, ubio se danas u Budvi u trenutku kad su ga specijalci krenuli hapsiti.

Specijalci su krenuli da ga hapse ispred jednog lokala u Budvi, kada je on izvadio pištolj i ubio se, prenijele su srbijanske Novosti.

Ranije su crnogorski mediji prenijeli informaciju da je muškarac B. S. pucao sam sebi iz pištolja u glavu u jednom hotelu u Budvi i da je prebačen u kotarsku bolnicu.

Crnogorske Vijesti su prenijele kako je taj muškarac u policijskim spisima evidentiran kao operativno interesantna osoba.

Iz Uprave policije su kazali kako je policija po prijavi građana krenula na mjesto događaja i kako je taj muškarac, kad su dolazili, ispalio sebi hitac u glavu.

Darko Šarić je 12. listopada 2022. odlukom Apelacijskog suda pravomoćno osuđen na 14 godina zatvora zbog organiziranja šverca 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Europu tijekom 2008. i 2009.