U petak, oko 19:41, u selu Komletinci dogodila se tragična prometna nesreća, u kojoj su život izgubile dvije mlade osobe. Mladić je navodno izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u stablo samo stotinu metara od posljednje kuće u selu.

KUBAT AUTOMOBILE

Nesreća se dogodila 15 minuta nakon što je bio s prijateljima u kafiću. Prema navodima mještanina, mladić je planirao odvesti prijatelja u Donje Novo Selo kući te se prilikom izlaska iz Komletinaca BMW-om zabio u stablo.

– Znam dečka koji je vozio auto, bio je jako dobar čovjek. Nikad nije divljao autom i vozio ludo, ne znam što se dogodilo… 15 minuta prije tragedije smo bili s njim u kafiću. Čovjek je bio jako dobar, evo koga god da pitate u selu znat će ga samo po dobrom. Prije je vozio Fiata, a BMW je tek kupio prije mjesec dana. Znam ga samo po dobrome – kazao je za 24sata mladić koji poznaje poginulog vozača.

Mještani biranim riječima govore i o putniku iz vozila koji je izgubio život. – Jako me potreslo sve to! Mario je bio jako dobar dečko, ne znam što bih više rekla – kazala je poznanica drugog dečka koji je poginuo u prometnoj nesreći.