Sattler će se sastati s predstavnicima i zastupnicima Skupština županije Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke te članovima Vlada i održati političke dijaloge tijekom kojih će se govoriti o procesu pristupanja EU, strateškom razvoju zakonodavstva i politike, kao i o EU programiranju i financiranju

KUBAT AUTOMOBILE

Šef izaslanstva Europske unije u Bosni i Hercegovini i posebni predstavnik Europske unije u Bosni i Hercegovini, veleposlanik Johann Sattler posjetit će u danas, 11. prosinca Hercegovačko-neretvansku županiju i Zapadnohercegovačku županiju.

Veleposlanik Sattler će se sastati s predstavnicima i zastupnicima Skupština županije Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke te članovima Vlada i održati političke dijaloge tijekom kojih će se govoriti o procesu pristupanja EU, strateškom razvoju zakonodavstva i politike, kao i o EU programiranju i financiranju.

Na političke dijaloge pozvani su svi zastupnici Skupština obe županije, članovi Vlada obje županije, kao i tajnici ministarstava, najavljeno je iz Izaslanstva EU u BiH.