U Bosni i Hercegovini danas će biti oblačno vrijeme sa kišom. Jača kiša je u jutarnjim satima kada je moguća i grmljavina. Veći dio dana slabije padaline. Na planinama će padati i snijeg.

KUBAT AUTOMOBILE

Vjetar prije podne južnog smjera. U jutarnjim satima povremeno sa jakim udarima juga. Od sredine dana vjetar mijenja smjer na sjever. Temperatura zraka većinom između 6 i 11 stupnjeva, na jugu zemlje do 14 stupnjeva.

Narednih dana kiša i snijeg

U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom. Jača kiša je u jutarnjim satima kada je moguća i grmljavina. Veći dio dana slabije padaline. Na planinama će padati i snijeg. Vjetar prije podne južnog smjera. U jutarnjim satima povremeno sa jakim udarima juga. Od sredine dana vjetar mijenja smjer na sjever. Temperatura zraka većinom između 6 i 11 stepeni, na jugu zemlje do 14 stupnjeva.

U petak u Bosni i sjeveru Hercegovine oblačno vrijeme. Lokalno sa slabom kišom. Na planinama će padati slab snijeg. Od večernjih sati i tijekom noći na subotu i u nizinama može padati slab snijeg. U većem dijelu Hercegovine prije podne razvedravanje.

Vjetar u većem dijelu Bosne slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne jak vjetar sjevernog smjera. Temperatura zraka većinom između 2 i 6 stupnjeva, na jugu zemlje od 6 do 11 stupnjeva.

Biometeorološka prognoza

Nastavlja se razdoblje relativno nepovoljnih biometeoroloških prilika. Mada će temperature imati nešto više vrijednosti od uobičajenih, tmurno vrijeme, uz povremene padaline, uglavnom će djelovati na raspoloženje većine populacije i činiti opću sliku lošijom većim dijelom dana.

Tijekom jutra i večeri preporučljivo je posvetiti više pažnje odijevanju. Poslijepodnevni sati će u Hercegovini biti ugodniji, pod utjecajem djelimične stabilizacije.