Policija radi očevid u Kremnima u Srbiji gdje je poginuo snimatelj svatova koji je iz svatovske kolone završio u suprotnoj traci i podletio pod kamion bh. registracija kojeg je vozio vozač iz BiH.

KUBAT AUTOMOBILE

Poginuo je 28-godišnji snimatelj I.T., dok su trojica njegovih kolega ozlijeđena, ali u stabilnom stanju. Vozač kamiona nije ozlijeđen, ali je u stanju šoka.

– Utvrđuje se razlog zbog kojeg je automobil u kojem su bila četvorica snimatelja prešao na suprotnu stranu ceste. Moguće je da je pretjecao kolonu i snimao, a postoji i mogućnost da je zaspao za volanom, a zatim je došlo do izravnog sudara s kamionom iz BiH koji je dolazio iz suprotnog pravca. Kamion se odmah zapalio, a u putničkom vozilu preminuo je vozač I.T. i tri putnika su prevežena u užičku bolnicu gdje su u stabilnom stanju. U svakom slučaju istraga će utvrditi detalje ove strašne nesreće – saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Nesretni mladić je radio u fotografskom studiju, a on i kolege su imali jedno rođendansko snimanje gdje su ostali do kasnih sati, a jutros u 8 krenuli su u tragičnu svadbu.