Pred nama je za mnoge produženi vikend i prilika da bar na jedan dan pobjegnu od poslovnih obveza. Nažalost, vrijeme im neće ići na ruku.

KUBAT AUTOMOBILE

Naime, meteorolozi za sljedeće dane najavljuju kišu u nizinama, a susnježicu i snijeg u višim područjima.

Prema prognozi FHMZ-a, danas (četvrtak) će u Bosni biti umjereno do uglavnom oblačno vrijeme, uz postupno razvedravanje. U Hercegovini će uglavnom biti sunčano, a u ranim jutarnjim satima u nizinama istočne i sjeveroistočne Bosne moguća je slaba kiša, a u višim susnježica ili slab snijeg. Vjetar će biti uglavnom slab, promjenjivog smjera. Jutarnja temperatura bit će od 0 do 6, na jugu do 9, a dnevna od 5 do 11, na jugu do 15 °C.

Sutra (petak) će biti uglavnom sunčano. Jutarnja temperatura bit će od -1 do 5, na jugu do 7, a dnevna od 7 do 12, na jugu do 15 °C.

U subotu će biti uglavnom oblačno. U večernjim satima slaba kiša očekuje se u nizinama, a u višim područjima susnježica ili slab snijeg. Jutarnja temperatura bit će od -1 do 5, na jugu do 8, a dnevna od 4 do 9, na jugu do 12 °C.

U nedjelju će biti uglavnom oblačno s kišom u nizinama, a u višim područjima sa susnježicom ili snijegom. Tijekom dana oborine će slabjeti i postupno prestati.

U Hercegovini se poslijepodne očekuje djelomično razvedravanje. Jutarnja temperatura bit će od 0 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 2 do 8, na jugu do 12 °C.