Splitska policija još uvijek nije uspjela ući u trag 22-godišnjem Toninu Raiću iz Splita i njegovoj djevojci Tini Smoljo čiji su nestanci prijavljeni prije sedam dana, piše Slobodna Dalmacija.

Kako stoji na internet stranicama Nestali.gov.hr, mladićev je nestanak prijavljen 7. studenog i stoji da je s adrese prebivališta u Splitu otišao u nepoznato, dok je nestanak Tine Smoljo prijavljen dan poslije i službeno se navodi da je s adrese prebivališta otišla u Nizozemsku.

Mladić je kad je zadnji put viđen bio odjeven u crni donji dio trenirke te crno-crvenu majicu, a za Tinu nisu navedeni takvi podaci.

Prema informacijama objavljenim na društvenim mrežama, a koje su očito dosta pouzdane i provjerene, može se zaključiti da je Tonino sa svojom djevojkom Tinom, s kojom je bio u vezi nekoliko godina, otišao svojim crnim automobilom marke BMW prema Rotterdamu, drugom najvećem gradu Nizozemske, jer je tamo navodno imao dogovor za posao.

Poveli su sa sobom i psa, a s njima je u automobilu bio i izvjesni Paško iz Solina, no njegov nestanak službeno još nije prijavljen.