PU osječko-baranjska objavila je detalje teške prometne nesreće koja se jučer dogodila kod Našica, a u kojoj je poginuo četverogodišnji dječak.

“Na Županijskoj cesti ŽC 4105, između Podgorača i Budimaca, jučer oko 19 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 4-godišnje dijete.

Do prometne nesreće došlo je kada vozač osobnog automobila iz smjera Podgorača prema Budimcima u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti zbog čega je sletio s kolnika u odvodni kanal, gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila uslijed čega su svi ispali iz vozila.

Muškarac i žena teško ozlijeđeni

U prometnoj nesreći 37-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, 32-godišnjakinja teške tjelesne ozljede opasne po život, a 4-godišnje dijete preminulo je na mjestu događaja te je prevezeno na obdukciju u Klinički bolnički centar Osijek. Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Osijeku u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Našice.

Dana 18./19. studenoga od 20:20 do 00:10 sati promet na ŽC 4105 je bio zatvoren, te se odvijao obilaznim cestovnim pravcima”, objavila je policija.