Dolina Lašve ovoga puta donosi jednu priču o sjajnom čovjeku, kralju estrade i dijaspore, Mati Buliću.

Ono što razlikuje ovu, od ostalih priča o omiljenom Mati je način i ambijent u kojemu je ovaj razgovor snimljen. U naselju Putićevo, srcu Lašvanske doline, u sasvim opuštenom ambijentu razgovaraju Oliver i Mate, a iz ovoga videa ćete vjerojatno saznati neke od detalja koje ranije niste znali o Mati Buliću.

Matin životni put, iz jednog sasvim drugog kuta, razlog njegove nove posjete Lašvanskoj dolini, kao i neki detalji iz njegovog bogatog obiteljskog, društvenog, ali i estradnog života. Mate je podijelio i svoje viđenje aktualnog pitanja migracija, odlaska mladih ljudi iz Bosne i Hercegovine.

Jeste li znali da je Mate Bulić diplomirani ekonomista, bez sata rada u struci ili da je snimio novu pjesmu, čija nas premijera očekuje nekad sljedećeg mjeseca?

Kako bi saznali nešto gdje je Mate prvi put nastupio, koji je festival prvi osvojio, uz koga je odrastao, koji su mu budući planovi, hoće li snimiti pjesmu o Bosni, ali i brojnim drugim detaljima o kojima su razgovarali Oliver i Mate pogledajte njihov video..