Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović i Tomo Medved, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja, sastali su se danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru s vodstvom braniteljskih Udruga HVO-a.

KUBAT AUTOMOBILE

Sastanku su nazočili, Mladen Begić, ministar hrvatskih branitelja u Vladi Županije Zapadnohercegovačke i predsjednik Odbora za branitelje HDZ-a BiH i Vlado Džoić, voditelj Odjela Glavnog vijeća HNS-a za branitelje HVO i Domovinski rat, te vodstvo Udruga koje su predvodili, Jasna Zlomislić, predsjednica Udruge obitelji poginulih i nestalih branitelja HVO HR HB, Nikica Tomić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB, Lazar Martinović, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO HB, Miroslav Zelić, predsjednik Udruge logoraša Domovinskog rata u BiH.

Sa sastanka je upućena jedinstvena zajednička potpora Borjani Krišto, zajedničkoj kandidatkinji Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Također, uputili su poziv sve hrvatske branitelje, članove njihovih obitelji i sve Hrvatice i Hrvate iz Bosne i Hercegovine, ali i iz Republike Hrvatske, koji imaju pravo glasa, da se odazovu na predstojeće Opće izbore u BiH u nedjelju 2. listopada.