Predavači Instituta za standarde i sigurnost održali su obuku u trajanju od četiri dana za elsterne(lead) auditore zaposlenima G&M sa sjedištem u Kiseljaku.

KUBAT AUTOMOBILE

ISO14001:2015  pruža okvir organizacijama za postizanje poboljšanja u području djelovanja na okoliš u skladu s vlastitim usmjerenjima i politikama zaštite okoliša.

Obuka  je organizirana sukladno planiranim programom kontinuirane gradnje tima i profesionalnog razvoja zaposlenika G&M d.o.o.

Nastanak i rad G&M d.o.o. Kiseljak

G&M d.o.o Kiseljak je malo obiteljsko poduzeće specijalizirano za izgradnju i servis benzinskih stanica i verifikaciju (baždarenje) mjerila protoka tečnih naftnih goriva kao i mjerne letve.

G&M d.o.o. je krenuo s radom kao Obrt 2013. godine, te svoj rad nastavio prelaskom na gospodarsko društvo 2016. godine kada je nakon mukotrpnog rada i ulaganja utemeljeno neovisno Inspekcijsko Tijelo u sklopu poduzeća G&M d.o.o akreditirano od strane BATA-e.

Inspekcija mjerila se provodi po sustavu Standarda BAS EN ISO 17020 čime se osigurava sigurnost, točnost i transparentnost mjerenja.

Tendencijom rasta i širenja poduzeća planira uvoditi i Standard EN ISO 14001:2015 Sustav ekološkog menadžmenta te je kao prvi korak priuštilo svojim dvjema djelatnicama Obuku i ceritificiranje  za eksterne auditore, nakon čega slijedi implementacija Standarda u poslovanju, a potom i Ceritifkacija.

Osim neovisnog Inspekcijskog Tijela, G&M d.o.o. Kiseljak je ovlašteni zastupnik Gilbarco Veeder – Root aparata za pretakanje tečnih naftnih goriva prvoklasne kvalitete,  kao i BOSCH plinskih bojlera, toplotnih pumpi i klima uređaja za BIH te je ujedno i ovlašteni servis navedenih BOSCH uređaja, izjavila je direktorica poduzeća G&M d.o.o. Kiseljak, Ana Jaković.

Poduzeće se nalazi na adresi Donji Palež 117, Kiseljak, 061/183 – 922.

Kiseljak.info