“Željko Komšić ne čini ništa da bi smirio uzburkane strasti u ovoj zemlji, nego naprotiv on gleda uvijek s koje strane će potpaliti vatru”, rekla je Dušanka Majkić, izaslanik SNSD-a u Domu naroda parlamenta BiH za “Nezavisne novine”.

KUBAT AUTOMOBILE

Komentirajući postupak Komšića, koji je danas uputio čestitku predsjednici Kosova Vjosi Osmani povodom Dana nezavisnosti Republike Kosovo, Majkić je rekla da Komšić strahuje za svoju poziciju.

“On je u strahu od izmjena Izbornog zakona koje bi njega dovele u krajnje nepovoljan položaj da ne može glumiti hrvatskog predsjednika što je činio do sada”, kazala je Majkić.

Dodala je da Komšić kaže jedno pa napravi drugo.

“Ili uradi nešto pa poslije nalazi razlog zašto je to uradio ali uvijek tražeći krivicu na srpskoj strani. On je krajnje nepouzdan čovjek, u njegove izjave i njegova djela nikad čovjek ne može izvući stvarni smisao”, rekla je Majkić, dodajući da iz svega toga izvire Komšićev strah da više neće biti na poziciji na kojoj se nalazi.

“I da će Bošnjaci morati, ako ne žele žrtvovati BiH, morati žrtvovati Željka Komšića”, zaključila je Majkić za “Nezavisne novine”.