Putevi u Bosni i Hercegovini su jutros vlažni, na višim predjelima, mostovima i prilazima tunellima primijetna je i poledica, a na pojedinim dionicama su mogući i odroni zemlje ili kamenja.

Kolovoz je mjestimično vlažan, a iz BIHAMK-a upozoravaju na moguću poledicu u višim predjelima, kao i na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima.

“Skrećemo pažnju i na učestale odrone zemlje ili kamenja. Apeliramo na vozače da voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme”, navode.

  • Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23:30 do 04:30 sati) promet obustavlja.
  • Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) promet se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug tvornice  Metaling).
  • Usporeno, zbog radova, promet se na putnim pravcima: Jablanica-Mostar (Komadinovo vrelo do mosta Begića i Begovića), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).
  • Zbog aktiviranog klizišta, na dionici magistralnog puta Foča-Goražde (u mjestu Filipovići) prometuje se usporeno, jednom prometnom trakom.

Na graničnim prelazima ne čeka se duže od 30 minuta.