INTER je u 23. kolu Serie A pobijedio Veneziju 2:1 i pobjegao Milanu na pet bodova prednosti. Branitelj naslova je dominirao čitavu utakmicu, ali je Venezia povela. Igrala se 19. minuta kad je Ampadu asistira, a Henry zabio za 0:1. Inter nije igrao dobro u prvom poluvremenu, ali je ipak uspio izjednačiti preko Barelle u 40. minuti.

KUBAT AUTOMOBILE

Inter je puno bolje igrao u drugom poluvremenu u kojem je potpuno dominirao, ali nikako nije uspijevao slomiti goste. I kad je izgledalo kao da će jedna od najslabijih momčadi u ligi neočekivano odnijeti bod sa San Sira, domaćine je spasio Edin Džeko. Dumfries je odlično centrirao s desne strane, a Džeko dobio skok s protivničkim stoperom i glavom pogodio niži kut za 2:1.

Inter je utakmicu završio sa 70 posto posjeda lopte, 24 udarca na gol i 12 u okvir, dok su gosti imali samo tri udarca na gol. Inzaghijevu momčad čeka jako teško razdoblje. U sljedećem kolu igra gradski derbi s Milanom, onda ide u goste Napoliju pa tri dana kasnije dočekuje Liverpool u osmini finala Lige prvaka.