Elvin Mehmedović objavio je da su nepoznate osobe u nedjelju navečer pokušale oteti njegovu kćerku Nadinu Mehmedović.

KUBAT AUTOMOBILE

Mehmedović je reprezentativka Bosne i Hercegovine u Taekwondou. Kako je potvrdio Mehmedović, sve se desilo sinoć u Šijama.

“Trenutno smo u MUP-u i ne mogu više ništa reći. Ona je dobro, za par dana ima europsko natjecanje”, rekao je za “Avaz” Elvin Mehmedović.

Ranije je objavio:

– Želimo obavijestiti javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima, nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović reprezentativke Bosne i Hercegovine u taekwondou. Pokušali su je na silu ugurati u auto uz prijetnje i fizičku silu i nanijeli još lakše tjelesne ozljede. Uz Božju pomoć i njenom iskustvu u borbama na natjecanjima uspjela je jednog otmičara nokautirati i pobjeći, te izbjeći najgori scenarij. Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovno, da bi se pazili nemilih događaja itd. Napomonjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u tijeku. Nadina je prije par dana napunila 17 godina i kao maloljetna osoba je uspjela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je netko nešto vidio ili zna, svaka informacija će nam dobro doći.

Policija istražuje ovaj slučaj.

Izvor