Jučer je nakon održanog Koordinacijskog sastanka s predsjednicima ŽO, Organizacije za Brčko distrikt i RO Posavine u Hrvatskom kulturnom centru Nova Bila, održana i treća, redovita sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH.

Usvojeni su novi vizuali Mladeži HDZ-a BiH.

Dogovoreni su planovi i aktivnosti Odbora pri Predsjedništvu, za naredno razdoblje.

Dogovorene su konkretne aktivnosti i događaji do kraja godine, a više detalja o njima će mladež upoznati uskoro.

Po završetku sjednice s članovima Mladeži HDZ-a BiH Travnik posjetili su Spomen sobu, Crkvu (Ratnu bolnicu) Nova Bila, Groblje Prahulje pri čemu su se uz polaganje vijenca i paljenje svijeća u tišini prisjetili žrtve svih stradalih. Potom su se uputili i u posjetu i obilazak Franjevačkog samostana Guča Gora, a potom i KŠC-a Petar Barbarić.

Ovom prigodom  mladi su se zahvalili prije svega svom predsjedniku Mladež HDZ BiH Travnik Kristijanu Periću, potom naravno predsjedniku HDZ BiH Travnik Bojanu Domiću koji im je uputio i značajne motivirajuće poruke, na hvale vrijednoj organizaciji Koordinacijskog sastanka i sjednice Predsjedništva kao i cjelokupnog posjeta Mladeži Travniku.

Zahvalili su se na dolasku i potpori, ali i riječima pohvale svojoj članici Mladeži, zastupnici u parlementu Federacije Bosne i Hercegovine, Matei Cakalin.

Izvor: Mladež HDZ-a BiH