Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za sljedeća tri dana koja pokazuje da nas očekuje toplije vrijeme.

U subotu, 4. rujna 2021. godine, u Bosni i Hercegovini predviđa se sunčanije prije podne. U drugoj polovici dana postepeno povećanje oblačnosti. U poslijepodnevnim i večernjim satima lokalno može pasti malo kiše na području Hercegovine, zapadnim, jugozapadnim i središnjim dijelovima Bosne. Vjetar slab, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 22 i 28°C, prenosi N1.

U nedjelju, 5. rujna 2021. godine, u Bosni i Hercegovini očekuje se umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U ranim jutarnjim satima prolazno slaba kiša u Hercegovini i istoku Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 17°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 26°C, na jugu zemlje do 28°C.

U ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine, u Bosni i Hercegovini se očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 12°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27°C, na jugu zemlje do 30°C.