Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru raspisuje se natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2021./2022. godinu.

Natječaj za studente starijih studijskih godina otvoren je od 21.06.2021. do 23.07.2021. godine a prijave su moguće i online putem. I ove godine Centar donosi studentima nove pogodnosti i to kroz stipendiranje studentskih stanarina.

Zahvaljujući NLB Banci d.d. Sarajevo prvih 20 studenata za najboljim uspjehom na rang listi imati će priliku dobiti stipendiranu cijenu stanarine u iznosu od samo 140 KM mjesečno prvih 6 mjeseci svog boravka u Centru.

Studentski centar Mostar slovi za najmoderniji centar u regiji nudeći studentima najbolje usluge kao što su tri obroka svakog dana u mjesecu, topla voda, grijanje, kablovski i internetski priključak,hladnjak a od nove akademske godine gotovo sve smještajne jedinice biti će opremljene i klima uređajima.

NLB Banka kroz svoju strategiju afirmiranja mladih kroz obrazovanje stipendira putem ovog natječaja 20 najbolje rangiranih studenata a iste pogodnosti Centar i NLB Banka pripremaju i za studente koji prvi put upisuju fakultet ( brucoši) za koje natječaj kreće u mjesecu kolovozu.

Cjelokupnu formu natječaja, usluge koje centar nudi studentima te način prijave studenti mogu vidjeti na linku https://www.scm.ba/aplikacija/

Sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj Sc -a Mostar,pozivom na broj telefona 036/337-203 te putem maila: smjestaj.scm@gmail.com.

NATJEČAJ:

Natječaj za prijem studenata starijih studijskih godina 2021.

Kontakt: ani.bosnjak@gmail.com, 036/337 204, 063/325 314