Lijepa, mlada i uspješna, Kiseljačanka Arijana Bošnjak, koja od djetinjstva gaji ljubav prema dizajnu, za šta se i školovala, odlučila je svim zaljubljenicima u donje rublje ponuditi nešto više, nešto bolje, nešto kvalitetnije.

À noir naziv je njenog brenda koji odiše kako seksipilom, tako i dozom romantike. Ručno rađeni komadi, u koje je uloženo mnogo ljubavi, rada, truda, znanja, ali i posebnih materijala iz Italije, Francuske i Njemačke, u ponudi su za sve dame, koje su umorne od prosječnih, svakodnevnih stvari i žele istupiti iz monotone mase i uploviti u svijet najnježnije svile i senzualne čipke.

Iz želje da se svaka žena osjeća ženstveno, sexy, privlačno te da voli sebe i svoje tijelo nastalo je nešto što nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U ovim odjevnim komadima, samopozdanje itekako raste, a svi nedostatci postaju neprimjetni. Dokaz tomu jeste i činjenica da je brend jako dobro prošao i među muškom populacijom. Da, i muškarci rado biraju pokloniti svojim ljepšim polovicama nešto iz ponude À noir, a pripadnice ljepšeg spola oduševljeno prihvaćaju biti graciozne u ovim dizajnerskim modelima.

Iako je brend još uvijek u fazi razvoja, njegova vlasnica ne gubi vrijeme da nam konstantno pruža nešto novo. Zato je mnogo truda uložila u izradu web stranice, koja nam je, konačno, dostupna.

Arijani od srca želimo mnogo uspjeha u ostvarenju njenih snova, iako ne sumnjamo u rezultate njenog angažmana i potencijal samog brenda.

 

Web stranica: https://www.anoirstudio.com/clothing

Instagram: Anoirlingerie