Veliki čovjek današnjice, Bill Gates osnivač Microsofta jednom je rekao: ”Bili smo mladi, ali imali smo dobre savjete, dobre ideje i puno entuzijazma.”

Upoznajući Juriju Milović upravo sam ju poistovjetila s ovim riječima Bill Gatesa, mlada, odvažna, inovativna i entuzijastična žena, majka, supruga, poduzetnica i još mnogo toga što ćete u nastavku dalje moći pročitati.

Da posla ima tko želi raditi dokaz je upravo ona. Jurija je ove godine pokrenula svoj brend pod nazivom : L’adorant.

L’adorant je brend koji se bavi prodajom luksuznih, ručno rađenih tekstilnihkomada. Materijali s kojima rade jesu najfiniji i najkvalitetniji talijanski i američki svileni sateni; radi se o prirodnim tkaninama u koje je utkano organsko svileno vlakno u visokom postotku.  Važno je naglasiti da se radi o brendu koji je ”cruelty free” odnosno da ovi proizvodi nisu testirani na životinjama, te da je ”skin friendly”, što znači da su proizvodi ovog brenda prijatelji naše kože, napravljeni od hipoalergenih materijala.

Kako nam kaže Jurija: ” Brend je nastao iz želje da na tržištu ponudimo alternativu brzoj modi (iako ju i sami volimo i konzumiramo) koja nema karakter, prolazna je i sveprisutna. Da Vam ponudimo nešto što ćete voljeti, s čim ćete skupa rasti i što će biti kreacija naših snova i vaših ideja. Pri pokretanju realizacije priče je bila povjerenje dati mladim ljudima, tako da je svaki dio brenda u potpunosti #madeinBiH.”

Prva kolekcija koja je puštena u prodaju nosi naziv ”Dodir svile”, a radi se o svilenim gumicama za kosu, koje možete pronaći u različitim veličinama. Scrunchie se može kombinirati na 101 način, pristaje uz svaku boju kose, uz svaku frizuru, a i najbitnije uz svaki outfit.

Ove gumice smo testirali i imamo samo riječi hvale, a i feedback od kupaca je anketiranjem na društvenim mrežama pokazao da su zaista riječi ”najkvalitetnije i najfinije gumice” opravdane.

Jurija nam je najavila i nešto novo: ” Prva kolekcija ”Dodir svile” bit će finalizirana novim artiklima čija je izrada još uvijek u tijeku. Obzirom da nam se kalendarski približava proljeće novi artikli nam stižu u življim bojama, ali jednako kvalitetnim materijalima, cilj je da se postignuti standard kvalitete održava i da se ne radi na kvantiteti, nego da se zadržava kvalitet.”

Vanesa Katana, Kiseljak.info