Cvjećara ‘Cataleya’ svoje vrata otvorit će sutra. Kupcima je u moderno opremljenom i uređenom prostoru dostupna bogata ponuda cvijeća, cvjetnih aranžmana, dekoracija za rođendane, proslave i druge razne prigode… Novotvorenu cvjećaru možete posjetiti u Željezničkoj ulici odnosno na ulazu u Tržni centar Party u Busovači.

 

Cataleya kupcima uz gore navedeno nudi i brojne poklončiće od cvijeća, ali i drugih sitnica, kroz tzv. gift shop, koji će, sigurni smo, probuditi veliko interesiranje već za nekoliko dana. S obzirom na to da se bliži Međunarodni dan žena – 8. ožujak/mart, ‘Cataleya’ će biti otvorena sutra i prekosutra od 8 do 18 sati, a svakako i u ponedjeljak od 9 do 17 sati što i jest radno vrijeme cvjećare u predstojećem periodu (od ponedjeljka do subote).

Vlasnica Viktoria ističe kako će cvjećara biti otvorena u skladu s potrebama, praznicima, blagdanima i drugim radnim i neradnim danima.

Pogrebne usluge i sve vezane usluge također su na usluzi kupcima, kao i dostava cvijeća i cvjetnih aranžmana na području Busovače, Viteza, Kiseljaka i ostalih mjesta u središnjoj Bosni.

Moguća je i narudžba cvijeća i aranžmana putem Wester Union transfera novca, tako da svi oni koji ne žive u Busovači na jednostavan način mogu naručiti za svoje najmilije.

Stoga, nemojte dvojiti, posjetite ‘Cataleyu’ i uvjerite se u napisano.

Cvjećara “Cataleya” Busovača
Željeznička ulica b.b. – Tržni centar Party
72 260 Busovača, BiH
063 394 644

 

 

 

 

 

 

Izvor: grad-busovaca.com