Od Valentinova, dana zaljubljenih, nas dijeli još svega nekoliko dana. Većina već planira gdje i kako će provesti najromantičniji dan u godini, a mnogi  pronalazak savršenog poklona i ove godine planiraju ostaviti za posljednji trenutak. Da se to ne bi dogodilo, bacite pogled na prvi dio Valentinovskog vodiča, u kojem ćete čitati gdje i što pokloniti za Valentinovo.

Pokloni možda nisu najvažniji dio, no oni su uvijek bili dio proslave dana zaljubljenih. Mali znak pažnje i ljubavi za vama posebnu osobu Valentinovo će bez sumnje učiniti još posebnijim.

U nastavku navodimo mjesta na kojima možete pronaći savršen poklon, te izdavajamo što se nama učinilo jako zanimljivim.

  1. C&D

Svi koji živimo na području Općine Kiseljak i okolice sigurno smo čuli za C&D trgovinu,  a ako nismo čuli taj naziv sigurno smo čuli da, netko kupuje nešto, “kod Dopera”. Ovdje možete pronaći što god  vam treba “od igle do lokomotive”, pa tako i Valentinovski poklon. U nastavku možete pogledati izdvojene ideje za Valentinovski poklon koje možete ovdje pronaći.

ZA NJU:

       

ZA NJEGA:

2. @home_creative_ka (Instagram i Facebook stranica)

Stranica Home_creative_ka postoji već neko vrijeme kako na Facebooku tako i na Instagramu za izradu ukrasa i dekoracija. Home_creative_ka je realtivno nova stranica, pa smo zamolili divnu djevojku Mariju koja se krije iza ovog profila da nam kaže nešto više o nastanku, radu, te ponudi koju spremaju za Valentinovo.

“Prvi naš nazovimo ga “veći posao” započeo je krajem 2020-te godine kada smo izrađivali adventske vijence i Božićne vijence za vrata. Tada je dosta ljudi prepoznalo naš rad, što nam je posebno drago, jer mislim da je danas ručni rad dosta cijenjen i ima trajnu vrijednost. Kada je riječ o Danu zaljubljenih prednost uvijek dajemo ručno izrađenim poklonima. Inspiraciju za poklone pronašli smo na Pinterest-u i pokušali ih kombinirati s nekim našim idejama i time ih učiniti malo drugačijim od onih što se nude. Poklon u obliku srca izrađujemo od kartona na koji lijepimo pompom-e prethodno napravljene od vunice za pletenje. Srcad je moguće izraditi sama ili u kombinaciji sa slatkišima. Madvjediće koje također imamo u ponudi pravimo od stiropora i dekorativnih cvjetića u različitim kombinacijama boja. Za izradu jednog poklona potrebno je dosta truda, rada i mašte, vremenski je to 1-2 dana u zavisnosti od veličine i zahtjevnosti poklona. Ovo je super prilika da odvojimo vrijeme za sebe i radimo ono u čemu uživamo. Svaki naš proizvod predstavlja poseban razlog za ponos i daje nam do znanja da možemo sve ako se potrudimo.”

    
U nastavku vam pripremamo, još divnih ideja za valentinovske poklone, te se nadamo da će vam koristiti kako bi razveselili svoju voljenu osobu.