U petak će preovladavati oblačno vrijeme s kišom. Na planinama i u nizinama Bosne je moguć snijeg ili susnježica, osim na krajnjem sjeveru.

Danas će u Bosni i Hercegovini, jutro biti malo do umjereno oblačno s mrazom i maglom po kotlinama. Tijekom dana postupno naoblačenje. U večernjim satima, najprije u Hercegovini se očekuje i kiša, a postupno i u središnjim dijelovima, najavljeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Na planinama sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 2 do 6, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu do 10 stupnjeva.

U petak će preovladavati oblačno vrijeme s kišom. Na planinama i u nizinama Bosne je moguć snijeg ili susnježica, osim na krajnjem sjeveru. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 6, a najviša dnevna od 0 do 6, na jugu od 7 do 10 stupnjeva.

U subotu će biti oblačno vrijeme. U Hercegovini s kišom, a u Bosni s kišom i snijegom. Ponegdje na jugu uz kišu moguća je i grmljavina. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 2 do 5, a najviša dnevna od -1 do 5, na jugu od 6 do 9 stupnjeva.

Za nedjelju je prognozirano pretežito oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i snijegom, a u Hercegovini s kišom. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 7, a najviša dnevna od 0 do 5, na jugu od 6 do 9 stupnjeva.

www.vecernji.ba