Učenici i djelatnici Osnovne škole “Brestovsko” su napravili retrospektivu fotografija prisjećajući se proteklih godina, školskih i županijskih smotri povodom Dana kruha.

Evo, već drugu godinu nismo obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje na nama i našim gostima dobro poznat način, uz druženje, pjesmu, ples i uživanje u plodovima koje nam priroda daje.
No, ipak, trenutna situacija nije nas ni ove godine zaustavila da na poseban način iskažemo zahvalnost darovima zemlje. Prisjećajući se proteklih godina, školskih i županijskih smotri povodom Dana kruha, napravili smo mali album uspomena, retrospektivu nama svima jako dragih trenutaka.
Mi smo uživali u ovom putovanju kroz prošlost, a ne sumnjamo da ćete i vi, gledajući video koji smo vam pripremili, izjavili su iz Osnovne škole “Brestovsko”.
Video pogledajte u nastavku…

KUBAT AUTOMOBILE
Obilježavanje Dana kruha u vrtićima, osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima, te ustanovama za odgoj i obrazovanje djece s teškoćama u razvoju, pridonosi potpunijem odgoju i obrazovanju za zaštitu okoliša, upoznavanju i očuvanju biološke raznolikosti, podizanju svijesti o ekološkoj poljoprivredi i zdravoj prehrani, a temelji se na izgrađivanju pozitivnih stavova i stvaranju pravilnog emocionalnog odnosa djeteta–učenika i prirode.

„S komadom finog kruha svaka se životna nedaća

i žalost lakše podnose“

  Sancho Panza u „Don Quijotu“

Kiseljak.info