KISS FASHION SHOW pod pokroviteljstvom Općine Kiseljak

KUBAT AUTOMOBILE

Mlada ekipa, predvođena Majom Slomo a okupljena oko udruge Šareno brdo, priredila je jedan zanimljiv, modno-humanitarni događaj za koji se objekt Tibra Pacific još jednom pokazao kao pun pogodak.

Riječ je promotivnoj modnoj reviji lokalnih kreativaca nazvanoj sa humanitarnom notom. Naime, prikupljani su dobrovoljni prilozi za rad nedavno osnovane udruge Čudo u Kreševu. Ova udruga usmjerena na djecu i mlade, pokušava ih potaknuti na kvalitetnije provođenje slobodnog vremena ali i dati prijeko potrebnu priliku za iskustvom mladim ljudima koji završavaju fakultete, pokazala se kao odličan izbor pogotovo što svoje djelovanje namjerava prošiti i na rad s djecom sa poteškoćama u razvoju.

Predsjednica Udruge Anja Puljić zahvalila je nazočnima te istaknula kako će sva prikupljena sredstva biti utrošena u infrastrukturna ulaganja odnosno uređenje prostorija za rad.

Pokrovitelj događaja bila je Općina Kiseljak a a reviju su otvorile svečane haljine salona vjenčanica Arijana. Modna kuća Drawer predstavila se odijelima i kaputima dok je svoju već prepoznatljivu poslovnu eleganciju još jednom naglasio brend DORA.

ILEA torbice odlično su se uklopile u sve kombinacije a jedinstvenim torbama i cekerima predstavila se i Vedrana Duno svojim brendom LOVED ART. Muški dio publike na svoje je došao sa brednovima ANDREAS ANY DESIGN, OTG te BRDA koji predstavljaju sportske kolekcije odnosno dukserice i trenerke rađene pak i za muškarce ali i žene. Za nježniji dio večeri pobrinula se Jurija Milović sa svojim svilenim haljinama L’adorant.

Vrhunac večeri bio je izlazak vesele ekipe centra Duga čiji su korisnici ponosno prošetali pistom te dobili najveće ovacije. Ipak pljeska nije nedostajalo ni u jednom trenutku s obzirom kako su nazočni itekako imali što vidjeti, a imat će i kupiti, a Kiseljak može biti ponosan i na ovaj, tekstilno-dizajnerski dio svoje ponude i mlade snage za koje će se u BiH, ali i šire, tek čuti!

 

Izvor