U povodu Dana općine Kiseljak uz bogat sadržaj programa HKD Napredak, podružnica Kiseljak organizira predstavljanje knjige, izložbu slika, te otvorenje likovne kolonije.

KUBAT AUTOMOBILE

Predstavljanje knjige bit će održano 8. srpnja u izložbenom paviljonu Srednje škole Ivan Goran Kovačić u Kiseljaku s početkom u 20 sati. Pokrovitelj manifestacije je načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak.

Autor knjige, Luka Zujić rođen je u Kiseljaku 26. rujna 1951. godine, od oca Stjepana i majke Anđe, rođene Pravdić. Osnovnu školu završio je u Kiseljaku, a Srednju školu u Sarajevu. Sa suprugom Blaženkom ima dvoje djece Martinu i Mateja. Svoje umirovljeničke dane provodi u Kiseljaku.

Knjiga je sadržaj lirske priče koja je plod želje, zabilježba vremena i događaja, šaljivog karaktera, a nudile su se u raznim zgodama u razgovoru s ljudima na radnom mjestu i druženjima. Luka je osoba sa visokim moralnim načelima, voli ljude i društvo. Sklon je razgovoru i druženju s prijateljima.

Lukine priče imaju poruku i pouku, ali su prije svega interesantne šale o njemu dragim ljudima. Brojni Kiseljačani će se prepoznati u knjizi.

Na događaju će biti otvorena 41. Međunarodna likovna kolonija “Planinskog krajolika 2021” koja će trajati sedam dana.

Kiseljak.info