Danas je u sportskoj dvorani ElaSport na Brnjacima održan stolnoteniski turnir “Kiseljak 2020”. Turnir je održan u organizaciji Udruge građana “VICTORIA” Kiseljak.

KUBAT AUTOMOBILE

Nastupilo je 40 natjecatelja koji su bili podijeljeni u tri kategorije.

U kategoriji do 18 godina prvo mjesto pripalo je Mariu Akrapoviću. Drugi je bio Stjepan Šarić, dok je treće mjesto osvojio Matias Grabovac. Sva trojica igrača su članovi stolnoteniskog kluba “CM Vitez”.

U kategoriji seniora do finala su stigli stari prijatelji, sparing partneri i članovi STK “Kreševo”, Dražen Kraljević i Igor Sabljić. Dražen Kraljević bio je smireniji i precizniji ovoga puta, te je slavio 3-0 u setovima i osvojio prvo mjesto. Treći je bio Slaviša Zirojević.

Natjecali su se i veterani, u kategoriji 40+ godina. Željo Kožul okitio se “zlatnom medaljom” pobijedivši u finalnom susretu Vladu Sabljića s   3-2 u setovima.

Prijateljski meč na ovogodišnjem turniru odigrali su načelnik Općine Kiseljak, Mladen Mišurić – Ramljak i ravnatelj JU Dom zdravlja Kiseljak, dr. Nino Baban.

Najboljim natjecateljima prigodne nagrade uručio je načelnik Općine Kiseljak, Mladen Mišurić – Ramljak. Iz UG “VICTORIA” ističu da su zadovoljni ovogodišnjim izdanjem turnira, te da će se s ovom praksom nastaviti i u budućnosti.