Ovoga jutra, našim čitateljima donosimo izuzetno pozitivnu priču koja nam dolazi iz susjedne općine – Busovače. Mlada majka, Nikolina Znahor, na društvenim mrežama poznatija kao My way Nina, za portal viteški.ba ispričala nam je svoj put od hobi ideje do velike potražnje njezinih proizvoda. Takva ideja, pretočena je u svakodnevni rad, rad do kasnih večernjih sati, a sve to kako bi svojim kupcima, proizvodi bili dostavljeni u što kraćem roku. Prateći reakcije kupaca putem društvenih mreža, vidimo kako je uistinu Nina postala brend i kako se njezini proizvodi izuzetno cijene i ulaze u domove diljem Bosne i Hercegovine.

Vjera u sebe, pozitivno razmišljanje i kreativnost otvorili su joj put stvaranja raznih proizvoda.

U vrijeme kada sve više mladih odlazi iz Bosne i Hercegovine, razmišljajući na koji način ostati u državi u kojoj ste rođeni i odrasli, shvatila sam da jedini način jeste vjerovati u sebe i svoje ideje. Tako se razvila i moja ideja, koju je potaknuo internet kao i većinu toga danas. Instagram platforma mi je “otvorila oči” i tako je i počelo moje stvaranje.

Već u samim počecima, kreiranjem prvih proizvoda, Nikolina je shvatila da joj se otvara put.

Sami početak kreiranja onoga što me zanimalo, vezan je za jednu malu radionu od nekoliko metara kvadratnih i stvaranje prvog čvor jastuka. Vremenom su postali toliko popularni da se ideja pokazala i više nego dobrom, a kako svaki posao zahtjeva novitete, rast proizvodnje doveo je do popularne merino vune, koja po svojim karakteristikama ima dosta faktora koji utječu na zdravlje čovjeka, te samim tim krenulo je stvaranje proizvoda od merino vune poput papa, trakica, kapica, šalova, dekica, baby gnijezda i drugih proizvoda.
Danas ta mala radiona koja je imala mjesta za jednog radnika, prerasla je u radionu od stotinu metara kvadratnih u kojoj mi pri stvaranju trećeg noviteta koji radimo, a to je razni namještaj u svim bojama i mjerama, pomažu muž Zlatko i sin Mateo. Oni su moja podrška te bez njih ne bih mogla zamisliti radni dan te su oni ti koji skupa sa mnom ostvaruju Vaše i moje ideje.

Svoje proizvode šalje brzom poštom Hrvatske pošte d.o.o. Mostar na kućnu adresu.

Ponosna sam na sve postignuto, na tim ljudi koji me okružuje, na Hrvatsku poštu d.o.o. Mostar, koja mi u najkraćem roku dostavlja proizvode na kućnu adresu diljem Bosne i Hercegovine. Na kraju, ponosna sam i na sve ljude koji su dio ove priče, i mnogobrojne influencere koji su tu od samih početaka, a svaki dan ih je sve veći broj i uvelike sam kroz suradnju s njima napravila veliki iskorak.

Uskoro će svima biti prikazani i neki novi proizvodi, ali i nove poslovne suradnje.

Rad, trud i ljubav su odlike mojega uspjeha u onom što stvaram, tako danas proizvodi krase Vaše domove, uredske prostorije, kozmetičke salone i druge objekte raznih namjena.
Tu su i noviteti koji će uskoro ugledati svijetlo dana te najava novih poslovnih ponuda u obliku suradnje za koje vjerujem da će biti ubrzo realizirane. Kao vrhunac svega toga, ideja postoji i u otvaranju vlastitog izložbenog salona koji bi bio kruna dosadašnjeg rada, ali i koji bi mi uvjerena sam, dodatno otvorio put u daljnjim aktivnostima.

Nikolinina poruka za kraj priče svima koji još uvijek nisu sigurni u sebe i svoj hobi.

Dakle moja poruka svima koji bi da budu svoji, a imaju bilo kakvu vrstu sumnje: Vjerujte u sebe, uz pravu podršku sve je moguće. Ne plašite se, bačeni ste u more, sami birate ili plivate kao riba ili grizete kao ajkula.

Izuzetno zadovoljstvo bilo nam je slušati mladu majku, punu entuzijazma, pozitivne priče i kreativnosti te Nikolini ovim putem čestitamo u dosadašnjem, ali i želimo svu sreću i uspjeh u daljnjem radu. Njezine proizvode možete potražiti putem društvenih mreža facebook i instagram tako što u tražilicu upišete My way Nina, a fotografije nekih njezinih proizvoda donosimo u nastavku:

  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/
  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/
  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/
  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/
  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/
  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/
  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/
  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/

Proizvodi My Way Nina

Izvor: Viteški.ba