Na sjednici OO HDZ BiH Kiseljak, održanoj u četvrtak 13.8.2020. godine, jednoglasno je usvojena odluka da predsjednik OO HDZ BiH Kiseljak i aktualni načelnik općine Mladen Mišurić-Ramljak, bude kandidat HDZ-a BiH za poziciju načelnika Općine Kiseljak.

Mladen Mišurić-Ramljak je inženjer kemijske tehnologije, dugogodišnji je član općinskog odbora HDZ BIH Kiseljak, te aktualni predsjednik stranke, od 2004. godine obnaša funkciju načelnika općine Kiseljak.
Na navedenoj sjednici usvojena je i odluka da dr. Nino Baban, ravnatelj J.U. Dom zdravlja Kiseljak i aktualni predsjedatelj kluba vijećnika HDZ BiH u Općinskom vijeću Kiseljak, bude nositelj liste kandidata za Općinsko vijeće Općine Kiseljak.

Kako bi se spriječilo rasipanje hrvatskih glasova i kako bi osvojili što više mandata u Općinskom vijeću, za lokalne izbore prijavljena je zajednička Hrvatska lista (HDZ BiH – HSS Stjepan Radić). Obzirom na činjenicu da određeni broj kiseljačkih Hrvata živi izvan granice BiH, oni pozivaju sve one koji žive u iseljeništvu da budu dio hrvatskog zajedništva i iskoriste svoje biračko pravo i blagovremeno se prijave za dopisno glasovanje, pri čemu treba naglasiti kako je krajnji rok za prijavu 1. rujna.

Na listi će biti kandidatkinje i kandidati iz svih ogranaka i mjesnih zajednica, osobe iz različitih profesionalnih usmjerenja, te oko 50% mladih ljudi spremnih za poboljšanje životnih uvjeta uz provjerene i iskusnije članove naše lokalne zajednice.

  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/

Kiseljak.info